Permanent makeup/mikropigmentering

Goldeneye systemet er perfekt udviklet til mikropigmentering og permanent makeup, der afhængig af hudens tilstand, holder i 1-5 år. Med en mikrotynd nål bliver den allergitestet mineralske farve tilført det ydre hudlag. Vores mineralfarver bliver individuelt tilpasset, og udstyret som anvendes er avanceret og specialudviklet til denne type behandling.

Permanent makeup skal ikke erstatte al makeup, men tilføre hvad naturen ikke har gjort perfekt. Vi lægger stor vægt på at fremhæve din naturlige udstråling, og at justere det som fra naturens side måtte være ufuldstændigt. Vores målsætning er at tilføre udseendet det lille ekstra, og give både kvinder og mænd mere sikkerhed og selvtillid.

Princippet er som ved en tatovering, men vi bruger maskine samt farver, specielt udviklet af Goldeneye, kun til brug ved mikropigmentering og permanent makeup og vi lægger kun farven i det yderste hudlag, mellem 0,2 og 0,5 mm dybt. Alle vores farver er EU-godkendte og velegnede til ømfindlig hud.

Mikropigmentering er den perfekte løsning for både kvinder og mænd, som ønsker sig et perfekt udseende 24 timer i døgnet. Det er ideelt for kvinden der har en travl hverdag uden tid til at opfriske makeuppen, for brillebærere samt sportsudøvere, der er trætte af, at makeuppen løber. Mikropigmentering er perfekt for mænd, der diskret ønsker at korrigere sit udseende uden et alt for markeret og makeuppet resultat.
Dine øjenbryn får ny kontur ved naturlig hårpåtegning eller en let skygge, vippelinjen tættes med en tynd linje, læbernes naturlige linje markeres eller snydes optisk større.

Har du været syg og mistet dine bryn- og vippehår, kan nye konturer skabes med mikropigmentering.

Om behandlingen

Bryn

Når vi udfører permanent makeup på bryn tegner vi først en form som kunden skal godkende. Dette gøres med specialblyanter. Derefter tilføres huden farve med den specialtilpassede pen. Man kan enten lave skygge eller hårpåtegning eller en kombination af de to teknikker.
Er du i tvivl om, hvilken metode, der egner sig bedst til dig og din hudtype, så kontakt os for en gratis konsultation.

Varighed ca.120 min.
Pris: kr. 4500,00 (incl.1 efterbehandling efter 4 uger, ekstra behandlinger derudover vil koste pr. gang kr. 1000,00)
 

Læber

Ved udførelse af permanent makeup på læber, tegner vi først en form som kunden skal godkende. Ujævnheder i læbekonturen rettes op, sådan at man får et symmetrisk og harmonisk resultat. Derefter tilføres huden farve. Vi toner også farve ind på læben for at få et mere naturligt resultat. Ønsker man et blødere resultat uden lipliner, anbefaler vi skygge teknikken alene.

Varighed ca.120 min.
Pris: kr. 4800,00 (incl.1 efterbehandling efter 4 uger, ekstra behandlinger derudover vil koste pr. gang kr. 1000,00)
 

Eyeliner

Ved permanent makeup om øjnene, lægges farve langs vippekanten. Man kan lægge en lidt bredere linje for at få tydeligere effekt. Ønsker man det, kan man lægge eyelinerlinjen kun oppe eller kun nede. For bedst resultat anbefaler vi at lægge permanent makeup på vippekanten både oppe og nede.

Varighed ca. 120 min. for øvre og nedre liner.
Pris: kr. 4500,00 (tillæg ved ekstra bredde kr.800,00)
(incl.1 efterbehandling efter 4 uger, ekstra behandlinger derudover vil koste pr. gang kr. 1000,00)
 
Varighed ca. 90 min. for øvre liner.
Pris kr. 3500,00 (tillæg ved ekstra bredde kr.800,00)
(incl.1 efterbehandling efter 4 uger, ekstra behandlinger derudover vil koste pr. gang kr. 1000,00)
 
Varighed ca. 60 min. for nedre liner.
Pris: kr. 2500,00
(incl.1 efterbehandling efter 4 uger, ekstra behandlinger derudover vil koste pr. gang kr. 750,00)
 

Skønhedsplet

Ved permanent makeup af skønhedspletter tegner vi op med en specialblyant der, hvor kunden ønsker den. Derefter tilfører vi farve til huden med den special tilpassede pen. Vi behandler ikke oveni rigtige skønhedspletter.

Varighed ca. 30 min.
Pris: kr. 500,00

 

Touch up:

Efterbehandling 1-3 mdr. kr. 1000,00
Efterbehandling 3 mdr.-2 år kr. 1500,00
Efterbehandling 2-4 år kr. 2500,00
Efterbehandling efter 4 år, pris som ved ny behandling.

VIGTIG INFO:

For optimalt resultat bedes du 24 timer før behandling undgå følgende:

Te, kaffe og andet der indeholder koffein
Alkohol og andre stimulerende midler
Acetylsalicylsyre
Blodfortyndende midler
Stærk krydret mad og skaldyr
Stærk sol på det område, der skal pigmenteres

Hvis du hyppigt lider af forkølelsessår, kan du mindske risikoen for udbrud ved læbebehandling ved at tage en receptpligtig pillekur 5 dage før behandling. Kontakt din egen læge for dette.

Der vil blive fratrukket depositum på 1000 kr. ved det første møde.