Ansigtsbehandlinger

Det er vigtigt at man behandler sin hud godt. Det danske vejr, kunstig sol og forkert brug af plejeprodukter sætter alt sammen sine spor i huden. De fleste begynder at mærke dette omkring 30 års alderen. Men det er aldrig for sent at gå i gang med at forkæle sin hud. Hos Feel Good kan vi tilbyde alt fra hurtige opkvikkere af huden, til den ultimative luksus. Der er lidt for enhver hud og enhver pengepung. Alle behandlinger afsluttes med en gennemgang af produkterne brugt i behandlingen, samt information om de produkter der vil gavne dig.

Teenager behandling:

Indeholder: Afrensning, peeling, lettere udrensning (urenheder fjernes), marine ansigtsmaske og afsluttende cremepleje med Aloe Vera produkter.

OBS: Der er mulighed for tillæg ved ekstra dybderens. Der anbefales at man bruger de plejende hverdagsprodukter efter behandlingen.

Varighed: 30 minutter
Pris: kr. 360,-

Luksus ansigtsbehandling:

Indeholder: Afrensning, peeling, damp, lettere udrensning, korrektion af bryn, ansigtsmaske, afsluttende ansigtsmassage med Sonya skincare collection med aloe vera samt vejledning i hjemmepleje.

Varighed: 60 minutter
Pris: kr. 545,-

PRIORI- skin decoded

PRIORI ADAPTIVE SKINCARE er udviklet af Joe Lewis. Forskeren som krediteres for at udvikle og lancere verdens første glycolsyre (AHA) produkt i 1983. Resultatet er en ny generation af cosmeceuticals:

Prioris adaptive hudpleje er skabt til at ”forstå” hudens komplekse kommunikationssystem – de subtile nuancer, der gør dig til dig. Alle Prioris produkter er udformet til at kunne aflæse og afkode hudens specifikke behov for fugt, beskyttelse og genopbygning. Da Priori anvender omsorgsfuldt fremstillede, avancerede nyheder fra bioteknologi, kan deres produkter levere det resultat, som specifikke hudtyper har brug for –det er adaptiv hudpleje. Dokumenterede kliniske tests.

LCA complex:

1.  HVAD? pH balanceret mælkesyre – AHA PLUS Vitamin A, C, E & Pro Vit A.

2. HVAD GØR DET? Giver huden en overlegen og blid eksfoliering og fungerer samtidig fugtgivende og normaliserende. Passer alle hudtyper og hudtilstande. Giver huden de bedste forudsætninger for et godt resultat, mens det øger hudens naturlige hyaluronsyre. Forbedrer også hudens fugtniveau, struktur og volumen. Desuden indeholder LCA Complexet antioxidantegenskaberne, som man finder i vitaminerne A, C, E og Vit. A..

Q+SOD complex:

1. HVAD? Højkoncentreret SOD (Super Oxid Dismutase) plus CoQ10.  2. HVAD GØR DET? En ultimativ antioxidantbeskyttelse i dagens miljø. Stræber efter at efterligne, hvordan hudens naturlige antioxidanter arbejder for at kunne reparere og beskytte vores celler – uden at irritere huden. Neutraliserer mitokondrier i vores celler.

DNA enzyme complex:

1. HVAD? 3 naturlige kilder til reparerende DNA-enzymer, der efterligner dem, der findes i vores hud. De 3 naturlige kilder er: blå/grønne alger, mikrobe og sennep-frø ekstrakt leveret via et liposom.

2. HVAD GØR DET? Opfører sig præcis som vores egen huds DNA-enzymer bør gøre: skærer væk og reparerer skader på hudens DNA.

Botanical complex:

1.  HVAD? Bredspektret beskyttelse fra 6 naturlige ingredienser, der i kombination med hinanden leverer mere end 30 antioxidanter. Alt i én stjerne-ingrediens.

2. HVAD GØR DET? Tilbyder huden over 30 antioxidanter og polyfenoler, der sammen skaber en bredspektret beskyttelse. Den ultimative daglige hudbeskyttelse, der samtidig reparerer og booster huden med naturlige antinflammatoriske og lysende antioxidanter. Behandler også pigmentering.

Dokumenterede resultater sætter en ny standart for effektive resultater.

Advanced moisture complex:

1. HVAD?  Glycerin, Natrium PCA, Trehalose og Natriumhyaluronat: alle disse ingredienser findes i dette avancerede, fugtgivende kompleks.

2. HVAD GØR DET? Dette kompleks virker intenst fugtgivende både på kort og lang sigt (op til 24 timer). Modvirker flere årsager til, at huden bliver tør, som f.eks. tør hudtilstand, barrierekomponenter, der reducerer transepidermal vandtab (TEWL) og hudens evne til at binde fugt.

Linjen TTC (Triple turmeric complex) er flere produkterne mere end 99% naturlige.

TETRA er den ultimative beskyttelse af huden året rundt spf45. Beskytter huden med DNA repair Enzymes, antioxidanter, SPF og IR (infrarød).

Produkterne samt behandlingerne kan anvendes af ALLE.

Dette er en ny, professionel hudplejeserie. Den forhandles udelukkende hos hudplejeklinikker og spa. Det er uden sammenligning de mest effektive produkter vi har testet, og det er også det produkt vi anvender til dem der ønsker hurtige resultater. Der er tale om intensive AHA-produkter, hvor resultaterne kommer lyn-hurtigt. Der er tale om såkaldte ‘cosmeceuticals’ der er en sammenskrivning af ordene “cosmetics” og “pharmaceutical”. Det vil sige når et kosmetisk produkt og et medicinsk produkt mødes i et produkt. Det er den anderkendte amerikanske hudlæge Joe Lewis, som har udviklet alle produkterne. Dette giver en dramatisk forenkling ved valg af produkter i et overfyldt, forvirrende marked med et stigende antal nye teknologier, ingredienser og påstande.

Hydrating Peel Gel 30% (peel it- behandlingen)

Består af en kraftig, effektiv kombination af antiage- og fugtgivende ingredienser, som mælkesyre (AHA), glykolsyre (AHA) og salicylsyre (BHA) samt antioxidanter, der forbedrer hudens fugt niveau og giver en frisk, sund og strålende hud. AHA fjerner øjeblikkeligt døde hudceller i hudens øverste lag ved at opløse forbindelsen imellem dem. Huden kommer til at se friskere og glattere ud, og celledelingen stimuleres.

Behandlinger:

Peel it:

En introduktionspeeling, der hjælper til at balancere huden og give synlige resultater. Udviklet for at eksfoliere, fugte og jævne hudtonen. Denne hurtige peeling behandling er fuldpakket med hudforbedrende effekter (denne behandling udføres kun efter 14 dages brug af PRIORI produkterne)

Anvendes ved:

  • Moden hud, fine linier og rynker.
  • Hyperpigmentering – ujævn hudtone/solskader
  • For tidlig ældet hud
  • Urenheder
  • Pigmenteringer/ røde mærker efter acne

BEMÆRK!

At man ikke må opholde sig i solen eller dyrke hård sport 24 timer efter en frugtsyre behandling.

Jeg anbefaler et kurforløb på minimum 3 behandlinger for optimal resultat.

Varighed: 30 minutter
Pris: kr. 549,- (kurpakke med 3 behandlinger pris kr. 1450,-)

Skin re-boot:

Den lille opfrisker. Behandlingen består af: Afrensning af huden, peeling/exfoliering af ansigt, let massage af ansigt i hydrofill masque massage. Afsluttes med pleje produkter tilpasset din hud. Vejledning i produkter.
Varighed: 45 minutter
Pris: kr. 675,-
Skin unwrapped:

Afslappende og resultatorienteret behandling.
Behandlingen består af: Afrensning af huden, peeling/ exfoliering af ansigt. Huden klargøres til frugtsyre, påføring af frugtsyre max 3 minutter. Afrensning af huden, påføring af hydrofill masque.  Let massage af nakke og skuldre. Afsluttes med pleje produkter tilpasset din hud. Vejledning i produkter.

Varighed: 45 minutter
Pris: kr. 775,-

Uncover.expose.renew:

Med denne behandling får du følelsen af total afslappelse. Behandlingen består af:
Afrensning af hænder og arme. Påføring og let massage af hænder og arme med head & body replenisher.
Afrensning af ansigt, hals og bryst. Beroligende velkomstmassage. Huden peeles/exfolieres. Let dybderens af urenheder. Massage af ansigtet udføres efterfulgt af genopbyggende maske. Nakke, skuldre samt hovedbund masseres.  Hænderne pakkes ud og der påføres peel pads efter hudtype på hænderne der udføres en let håndmassage og afsluttes med SPF45
Afrensning af ansigt, hals og bryst hvorefter der påføres hudpleje produkter tilpasset din hudtype.
Varighed: 60 minutter
Pris: kr. 875,-