Massage

Vi kender alle fornemmelsen af ømme og trætte muskler. Følelsen kan være stikkende, sviende eller brændende. Vi fungerer ikke optimalt – har svært ved at dreje hovedet og f.eks. orientere os ordentlig i trafikken. Vi føler ikke vi rigtig kan løfte og dagligdags opgaver kan virke uoverskuelige. Lang tids ensformigt arbejde så som skærm/kontor- og produktionsarbejde er med til at bygge disse spændte muskler op, men også overtræning eller forkerte bevægelser kan være med til at give spændinger i muskulaturen.

Når vores muskler er spændte forhindre det blodets gennemstrømning, derved kan affaldsstoffer som f.eks. mælkesyre ikke komme ud af musklen og musklen kommer til at mangle ilt, vitaminer og mineraler til genopbygning af væv. Med dybdegående fysiurgisk massage lukkes der op for blodets passage i musklerne, og den kan igen fungerer normalt.

Massage er som hovedregel dejligt og afstressende – men har man et problem område kan de første behandlinger være en smule ubehagelige.

Det er ikke unaturligt at føle ubehag efter en massage behandling – især ved de første behandlinger vil der være en tilvænningsperiode for kroppen. Det kan være: ømhed i de masseret områder 1-2 døgn efter behandlingen, svimmelhed og/eller træthed

Dette er helt naturligt og et tegn på at kroppen reagerer på behandlingen. Husk altid at drikke godt med vand efter en behandling. Affaldsstofferne som musklerne udskiller skal gerne ud af kroppen og det sker gennem urinen. Husk dette og få et bedre resultat ud af behandlingen.

Vi stiller håndklæder og lagner tilrådighed ved behandlingen.

Denne behandling tilbydes også til børn.