Vipper og bryn

Eyelash Extensions Flares (buketter)

Har du altid drømt om at vågne op og ligne en million eller har du problemer med øjenvipper der falder af? Få smukke lange øjenvipper med Eyelash Extensions. Super flotte vipper, som ser naturlige ud. Vipperne limes på dine egne øjenvipper i små buketter, så de ser naturligt lange og fyldige ud.

På billedet ses Jeanette med extensions på hendes venstre øje.

Vær opmærksom på at holdbarheden svinger fra 2-8 uger. Kortere holdbarhed skyldes:

– Hvis man sover uroligt og ubevidst klør sig i øjnene
– Hvis man tørrer øjnene med håndklæde efter bad
– Hvis man har tendens til fedtet hud eller sveder meget
– Hængende øjenlåg
– Brug af mascara eller make-up fjerner med olie
– Brug af sauna og solarie 24 før og efter påsætning

Behandlingen tager ca. 1 time.

Mulighed for genopfyldning hvis man skulle være uheldig at miste vipper.

Sinkel eyelash extension (vipper)

Vipperne bliver limet på enkeltvis, dvs. en kunstig vippe på et naturligt vippehår, på den måde får man det mest naturlige resultat, fordi vipperne følger dine egne vippers hår. Limen vi benytter er testet og godkendt, faktisk en af de bedste på markedet. Du vil sammen med behandleren finde frem til, hvilket look og længde af vipper, der vil passe lige netop til dig, dette er muligt ved begge systemer. Opfyldning anbefales hver 3 uge, for som både negle og hår vokser, vil dine naturlige vipper naturligvis også. På grund af øjenvippernes naturlige vækstcyklus, og fordi at hver øjenvippe følger sin egen cyklus, er det helt normalt, at man mister lidt hver dag. Samlet set tager det i omegnen af 4 og 8 uger, inden en øjenvippe er helt udvokset.

Behandlingen tager ca. 2,5 t. (3,5 t. med modeller).

Mød op på behandlingsdagen uden øjenmake-up, da dette giver det bedste resultat. Brug af make-up fjerner dagen før behandling, – skal helst være med oliefri make-up fjerner.

Permanent vippebuk

Har du ikke behov for at få vipper påsat, men et ønske om at de er konstant buet og smukke, så er et permanent vippebuk det du leder efter. Her er et par rigtig gode grunde til at permanente sine vipper:

– Vipperne syntes længere
– Gør øjnene større
– Forskønner ansigtet
– Holder mellem 4-8 uger
– Skader og knækker ikke ens egne vipper som traditionel bukning med alm. eyecurler
– Kan kombineres med farvning af vipper, så man kan undlade at bruge mascara

Det tager ca. 1 time at få vipperne permanentet, hvor du bare skal slappe af og nyde at blive forkælet. Du vil elske resultatet.

Retning og farvning af vipper og bryn

Ønsker du blot at få rettet bryn og eller få farvet vipper og bryn, kan det også lade sig gøre hos Feel good. Vores behandlere er fantastisk dygtige til at finde den rette form og farve, så det endelige resultat bliver perfekt til dit ansigt. Vi retter bryn både med pincet og sukkervoks.

Behandlingstid ca. 30 min.

Henna farve af bryn

Supercilium Brow Henna definerer ansigtet og hjælper dig med at få mest muligt ud af dit look. Den findes i 5 forskellige farver fra lys til mærkebryn. Det er baseret på det reneste og fineste henna fra Indien, og de nyeste teknikker inde for hårfarvning. Det er skabt til farvning af både hår og farve for en sofistikeret tattoo-effekt. Farven holder gerne fra 5 til 14 dage på huden, og på hårene op til 6 uger.

Behandlingstid ca. 15 min.