Hænder, fødder og negle

Manicure 

Med vores almindelige manicure får du følgende:

– Håndbad
– Pleje af neglebånd
– Klipning og filning af negle efter behov
– Skøn fugtende creme
– Plejende negleolie

Med vores luksus manicure får du følgende:

– Håndbad
– Pleje af neglebånd
– Klipning og filning af negle efter behov
– Skøn peeling af hånden med skrub
– Fantastisk fugtgivende og blødgørende maske
– Massage
– Afsluttende creme
– Plejende negleolie

Udover selve manicuren har du mulighed for at få lakeret dine negle med vores systemer fra CND. De findes i mange forskellige farver, men kan tillægges effekter og designs. Kom ind og se og hør om alle mulighederne. Vi har også den vindende neglelak Vinylux til vidersalg, dog kan vi ikke garantere, at vi altid har
alle farvemulighederne.

Shellac

Shellac en helt igennem genial og gennemtænkt fusion mellem lak og gelé. Shellac er innovation og en ny måde at tænke lak på. Et patenteret UV3 teknologisk gennembrud. Shellac kombinerer den hurtige og nemme påføringsteknik fra lakken med det stærke og holdbare resultat fra geléen. Shellac indeholder IKKE formaldehyd, formaldehyd resin, toluen og dibutyl phthalater.

Resultat op til 3 ugers fantastisk high gloss shine, en lak uden ridser, hakker og skrammer, man bliver fuldstændig afhængig.

Alle Shellac behandlinger starter med en minimanicure, som er inkluderet i prisen.

Design

Ekstra flotte negle og et budskab der kommer ud – prøv en af de mange muligheder der er med dekorationer. Vælg mellem mange sjove/flotte/glitrende, dekorative eller udtryksfulde motiver og få dem påført på en eller flere negle.

Pedicure (kosmetisk behandling)

Med vores almindelige pedicure får du følgende:

– Fodbad
– Pleje af neglebånd
– Klipning og filning af negle efter behov
– Lettere filning af hårdhudsområder
– Afsluttende creme

Med vores luksus pedicure får du følgende:

– Fodbad
– Pleje af neglebånd
– Klipning og filning af negle efter behov
– Lettere filning af hårdhudsområder med peeling af hele foden
– Maske for ekstra blødgørende effekt
– Massage af fødder med afsluttende produkt

Mod et tillæg er det muligt at få lakeret dine tånegle med shellac eller fransk shellac og/eller med mønstre.

Plexigel og Akryl negle

Vi tilbyder forlængelse naturel eller med fransk kant og med opfyldninger.

Ikke alle har naturlige stærke negle, med disse systemer forstærkes dine negle. Med begge systemer kan du få tynde og naturtro negle, både på dine egne negle eller ved forlængelse. Mange forbinder gele/akryl med den klassiske negl med hvid kant, det er også muligt at lægge glimmer, sten, og pigmenter i geleen/akrylen. Du må aldrig vippe/lirke gele/akryl af, da du kan lave skader på din natur negl.

Vi bruger Plexigel som har den fordel, at det er lugtfrit og alsidigt, da det kan bruges både på hænder og fødder. Med denne gelé er det muligt at lave meget tynde og naturtro negleforlængelser, der let kan vedligeholdes uden at skulle files ned ellers tages af.
Det er også muligt at få lavet denne behandling uden negleforlængelse, altså bare en forstærkning af egne negle eller under shellac.

Cnd Akryl er et slidstærkt produkt der med en kombination af væske og pulver påføres neglen med en pensel og som i modsætning til Plexigel ikke er lugtfri. Disse tilbydes også som en naturtro negle eller som fransk med en hvid kant.

Garanti: Der ydes en uges garanti på gelé/akryl negle såfremt længden ikke overskrider 1/3 af naturneglens længde og neglene plejes med Solaroil. Gælder dog ikke neglebidere (skal påregne et tillæg på 100 kr.).
Lille opfyldning hvor der ligges produkt på ved neglebåndet. Anbefales ca. hver 2-3. uge.
Stor opfyldning. Neglen files til, den franske kant flyttes og formen justeres så neglene igen er holdbare. Anbefales ca. hver 4-5. uge.
Forlængelse: Til dig der ønsker længere negle.
Forstærkning: Til dig der ønsker at bibeholde din egen længde. Ved fransk kant kræver det en smule længde.

Efter påsættelse af akryl negle, vil de både se og føles færdige, dog skal man være opmærksom på at akryl er 24 timer om at hærde færdig, dette betyder at man bør beskytte dem mod voldsomme slag. Akryl er mat når det hærder op, og man kan derfor vælge mellem, at lade dem forblive matte, få dem højglans poleret, eller at få lagt et lag UV gloss over.

Solarolie er her et must, det hjælper til, at akrylen hærder hurtigere.

Negle pleje

For at opnå den optimale holdbarhed af den pågældende behandling samt forbedre dine egne negle er der her lidt gode råd som du bør følge:

Dine negle skal plejes med Solar Oil min. 2 gange dagligt. De første to dage bør du dog pleje dem med Solar Oil 4 gange dagligt. Dette er bl.a. med til at forkorte akrylens hærdningstid. Olien trænger igennem akrylen og ned i din egen negl. Dette giver neglene større fleksibilitet og smidighed og øger dermed holdbarheden.

Brug handsker ved opvask, rengøring m.m. Rengøringsmidler er meget skrappe og udtørre både dine egne negle og akrylen. Bruger du ikke handsker, bør du straks efter bruge ekstra Solar Oil.

Brug kun den anbefalede lakfjerner. Det er vigtigt at den ikke hverken indeholder acetone eller olie da dette i værste fald kan ødelægge akrylen på dine negle.

Brug altid en blød neglebørste til at rense dine negle. Du må aldrig bruge en skarp eller spids genstand under neglene.

Du bør jævnligt korte dine negle ned og rette dem til med en fil. De fleste skader sker når neglene er for lange.

IBX professionel hjælp til ødelagte negle

IBX er et nyt og revolutionerende to-delt system, der virker som et beskyttende skjold for den naturlige negl.

IBX kan bruges under alle systemer såsom gele, akryl og shellac, og kan også bruges som neglehærdende behandling af den naturlige negl, så dine egne negle bliver stærkere og mere modstandsdygtige.

IBX er det første system af denne type.
IBX trænger ind i den naturlige negl og arbejder indefra i neglen – ikke ovenpå.

IBX hærdes med en LED lampe og skaber et netværk inde i neglen der binder keratinlagene sammen, så neglen ikke spalter, knækker og flækker.

Resultatet er en stærkere naturlig negl, der vokser ud sund og fleksibel og mere modstandsdygtig.
IBX beskytter også naturneglen, mod gentagen fjernelse af negleprodukter.

Vil du også gøre noget helt specielt for dine negle??
Kan bruges af mænd og kvinder da man ikke kan se noget farve på neglene efter behandlingen.

Så er IBX noget for dig.

IBX styrker og beskytter dine naturlige negle, og kan bruges af alle der gerne vil have flotte stærke negle.
Man kan vælge at starte med en kurbehandling.(hvor man venter til 3 behandling med evt. Shellac) og ellers anbefales det, at vedligeholde IBX behandlingen hver 3-4 uge, når man skal have lagt ny shellac.

RescueRXx fra CND

Dette er en keratinbehandling, der er designet til at reparere svage og ødelagte negle. Resultatet er sundere og smukkere negle. Ved brug ryst CND RescueRXx™ godt og påfør det på rene, bare negle uden produkter. Dernæst masseres produktet ind i hele neglen. CND RescueRXx™ er designet til at behandle negle der er tynde, svage, splitter, deler sig i lag eller har hvide pletter grundet skader eller slag. Ved brug 2-3 gange daglig kan man forvente efter 4 ugers brug 80 % færre knæk og 73 % reduceret delamination (negle der deler sig i lag).

Dette produkt føres i 7 ml.: 69 kr. og 15 ml.: 229 kr.