Sportsakupunktur

Sportsakupunktur er en kombination af vesterlandsk muskelakupunktur og japansk håndakupunktur. Denne kombination af akupunktur gør at vi kan behandle de fleste skader der opstår både ved arbejde og fritid, uansat om det er akutte skader f.eks. fiber eller ledbåndsskade, eller om det er skader der er opbygget gennem længere tid ved f.eks. forkerte arbejdsstilling, overtræning eller overbelastning.

Du vil mærke forbedring af symptomerne allerede efter 1. behandling. Fuld effekt kan forventes efter 3-5 behandlinger. Vi behandler kun 1 skadet område af gangen.

Ved muskelakupunktur sætter vi nålene direkte i de ømme/spændte muskler. Dette får musklen til at slappe af, blodgennemstrømningen øges og affaldsstofferne transporteres væk fra musklen. Denne form for akupunktur er især effektiv ved:
– Nakke og lændehold
– Musearm
– Kramper i benene og lignende
– Sovende/prikkende fornemmelse i baller
– Smerter ved bækkenudvidelse under graviditet

Ved japansk håndakupunktur arbejdes udfra ledene i fingrene. Hver punkt på kroppen er repræsenteret med et punkt i fingerledet. Når man placerer nålene i dette punkt sendes information til hjernen om en skade i dette punkt. Hjernen reagerer ved at sende endofin og kortisol til det specifikke område af kroppen. Kortisol er kroppens naturlige produceret binyrebarkhormon. Det smertestiller, bekæmper infektionstilstande og genopbygger beskadet væv.
Behandlingen er yderst effektiv ved:
– Springer/løber knæ (eller lignende knæskader)
– Skinnebensbetændelse
– Golf og Tennisalbue
– Spændingshovedpine
– Lyskesmerter
– Skulderskader fra f.eks. badminton eller håndbold
– Ømme achillessener

Vi tilbyder ikke traditionel kinesisk akupunktur og kan derfor ikke afhjælpe allergier, eksem, rygning og lignende.

Husk at efter du har modtaget akupunktur kan du ikke afgive blod som doner i 6 måneder.