Hårfjerning

Hårfjerning med sukker er det naturlige alternativ til hårfjerning med voks. Vi udfører hårfjerning med sukker på alle områder af kroppen. Hårfjerning med sukker frem for almindelig voks har mange fordele. Bl.a. kan nævnes:

Hvor almindelig voks er en form for lim der river alt med af hår som hud, der smelter sukkeren med hudens varme og kan derfor kun fjerne hår og døde hudceller. Det betyder hårfjerning samt en let peeling. Mindre smerte og rødme under og efter behandling.

Almindelig voks trækkes af mod hårretningen. Sukker trækkes af i hårets groretning. Det giver færre knækket og indgroet hår og et resultat der holder længere.

Fordi sukkeren ikke tager levende hud med af, kan vi køre over det samme område flere gange. Det giver et bedre resultat i områder med mange forskellige groretninger f.eks. under armene.

For optimalt resultat skrub huden godt ugen op til behandlingen, dog ikke dagen før. Hårlængde ved første behandling skal være ca. 5-7 mm. Efterfølgende kan hårene fjernes ved 3-5 mm.

Efter få behandlinger vil man opleve at ens hår bliver færre og finere, samtidig med at behandlingerne stort set bliver uden smerte. Det er svært at tro – det skal bare prøves.

Vi anbefaler ikke at kvinder få fjernet hår under deres menstruationsperiode, da huden er mere sensitiv i denne tid og behandlingen derfor kan blive unødig smertefuld.

Ved hårfjerning på ryg eller intime områder anbefaler vi at man har rent skiftetøj med. Huden kan være sårbar overfor bakterier og danne urenheder. Vi anberfaler heller ikke at man tager solarie, dyrker sport eller andre aktiviteter der giver overdreven svedproduktion 24 timer efter behandlingen, af samme årsag.